Beállítások

Mobil applikáció letöltés -

ITEMS (0)

E-cigi e-liquid

Utántöltő folyadék, e liquid elektromos cigarettához dohányos és gyümölcsös ízvilággal, valamint extrémebb ízekben is. Az általunk forgalmazott összes e liquid Európából származik, bevizsgált alapanyagú.

Az e liquid alapvetően két fő részből áll: 45% propilén glikol,és 45% növényi glicerin. Tartalmaz még 9% tisztított vizet és 1% aromát.

Az e liquid erősségéről:

Választható többféle erősségű e liquid a tartalmazott nikotin mennyisége szerint. A 0mg-os a nikotinmentes e liquid, a 6mg-os a gyenge (light cigarettáknak felel meg), a 12mg-os a közepes erősségű, a 18mg-os pedig az erős cigarettának felel meg. Nagyon fontos a megfelelő erősség kiválasztása, ami biztosítja a kellő mennyiségű nikotin bevitelét. Idővel csökkenthetjük az e liquid erősségét, egészen a 0mg-osig.

Mennyiség szerint választható 10 ml-es, 30 ml-es, illetve 100ml-es e liquid kiszerelés.

Fontos!

Az Atlantisz és a Nosmoke e-liquid flakonján a nikotin erősségét pontokkal jelzik, amely jobbról balra haladva emelkedik.

Tehát ha az utolsó van besatírozva, az azt jelenti, hogy a folyadék nikotinmentes. Ha a  harmadik, akkor 6 mg-os erősségű. A második 12 mg-os, az első 18 mg-os (legerősebb) erősséget jelent.

 

Tekintse meg e liquid választékunkat!

Moon Light e-liquid
Moon Light e-liquid

Egyedi ízvilág, egyedi csomagolás.

Nosmoke E-Liquid
Nosmoke E-Liquid

Nosmoke E-Liquid kellemes ízű, egyensúly arányú

Atlantis E-Liquid
Atlantis E-Liquid

Atlantis E-Liquid

Zazo E-Liquid
Zazo E-Liquid

Zazo E-Liquid Német minőség

Kifutó termékeink
Kifutó termékeink

Akciós áron kifutó termékeink

Copyright www.webdesigner-profi.de
DMC Firewall is a Joomla Security extension!